Fototeca. Expedient 50 del Fons Fermi Vinyals. “Aspectes transformats o desapareguts de Santa Perpètua del Vallés”

¨Aspectes transformats o desapareguts de Santa Perpètua del Vallés¨ és el títol de l´expedient o carpeta del Fons Fermi Vinyals Rovira que comprén 68 pàgines grapades amb un recull de fotografies que mostren diversos aspectes i llocs que han canviat a Santa Perpètua de Mogoda.

Iniciat l´any 1967, l´expedient comprén fotografies originals des de primers de segle XX fins a la dècada dels anys 70.

Les fotografies mostren diversos aspectes així com llocs o indrets que han canviat molt o bé han desaparegut.

La majoria de les pàgines que conformen l´expedient creat pel productor, contenen diverses fotografies i també inclouen anotacions realitzades per Fermí Vinyals sobre el fet, esdeveniment, lloc, indret o aspecte que retrata la fotografia.

Podeu clicar a la icona “i” de la dreta, s’us obrirà la fitxa documental de la pàgina digitalitzada, amb indicació del lloc o matèries associades. La informació continguda a la fitxa s’anirà actualitzant continuament.

També ens podeu ajudar a identificar persones o aportar els vostres coneixements clicant sobre ¨comentar¨ a la part superior dreta de cada imatge de la fototeca.

Podeu accedir a la fototeca al següent enllaç: Fototeca expedient 50 fons Fermi Vinyals

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.