#SIA2021. Setmana Internacional dels Arxius del 7 a 13 de juny

Aquesta setmana se celebra la Setmana Internacional dels Arxius, promoguda pel Consell Internacional d’Arxius (CIA/ICA). Un esdeveniment que se celebra arreu del món i que té com a destacat el dia 9 de juny, el Dia Internacional dels Arxius.

El tema triat per aquest any 2021 és el d’#empoderarelsArxius.

Enguany, l’Arxiu municipal de Santa Perpètua de Mogoda, hi participa amb la incorporació al portal de difusió de dos fons documentals totalment digitalitzats: el de la Germandat de Sant Isidre i el del Grup de Dones de Santa Perpètua .

S’ha habilitat un nou apartat al portal , Fons i Col·leccions, per facilitar l’accés i consulta dels documents que conformen cadascún dels fons.

Podeu accedir també mitjançant els següents enllaços:

 

#SIA2021

#AMSPM

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.