Catàleg de les llicències d’obres particulars entre 1924 i 1945 disponible a Google Maps

Des de l’Arxiu municipal fa uns anys es va elaborar un mapa amb les llicències d’obres particulars de 139 expedients continguts en el Catàleg de les llicències d’obres particulars de l’Arxiu municipal de Santa Perpètua de Mogoda.

Aquest mapa es podia consultar a Instamaps, ara us posem a disposició el mapa amb l’aplicació Maps de Google, el podeu consultar al següent enllaç: Catàleg de les llicències d’obres particulars entre 1924 i 1945

El catàleg representat al mapa comprén una part de les llicències d’obres particulars del període comprés entre els anys 1924 i 1945. Cadascun dels punts sobre el mapa correspon a un expedient del catàleg, en clicar sobre el punt es mostra la informació associada.

Podeu trobar la informació relativa al contingut de l’expedient, tipus i formats dels plànols, l’arquitecte o mestre d’obra autor del projecte (en alguns casos s’enllaça amb informació sobre la seva obra), l’adreça i el nom del sol·licitants de la llicència.

Els arquitectes autors d’alguns d’aquests projectes tenen una important obra, i cert renom no només en territori català i espanyol sinò també en altres països com Veneçuela i Mèxic. Els estils són variats però destaquen els modernistes, noucentistes i racionalistes. Podeu trobar obres de Manuel Mújica i Millán, Domènec Sugrañes i Gras (deixeble d’Antoni Gaudí), Josep Danés i Torras (destaca per ser l’arquitecte del Santuari de Núria) i Lluis Bonet i Garí (format junt a Puig i Cadalfalch i Antoni Gaudí) per citar alguns.

 

 

 

 

No Comments

Post A Comment