Instruments de descripció. Fitxes / Guies de Fons documentals i catàlegs de l’Arxiu municipal de Santa Perpètua de Mogoda

Resultat del tractament arxivístic i de l’organització interna d’un fons, des dels arxius s’elaboren diferents intruments de descripció com són els inventaris i catàlegs que descriuen les diferents unitats documentals que conformen un fons.

Podeu consultar i descarregar els següents instruments de descripció:

Fitxes de fons documentals (Guies)

Les fitxes de fons són els instruments de descripció arxivística que descriu el conjunt del fons documental a partir de seu productor., la finalitat de la descripció d’un fons és d’informar sobre la documentació conservada per un centre d’arxiu i el seu context.

 

Catàlegs de fons:

 

A mesura que es vagin revisant els instruments de descripció realitzats per l’arxiu s’aniran posant a disposició de la ciutadania al portal web de l’Arxiu municipal i també al portal de Transparència de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda a l’apartat  següent: Govern obert i transparència/Acció de govern i normativa/Gestió documental i arxiu/Instruments de descripció documental/

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.